Fail Nattsudd

Tyvärr blev det 2 förlustmatcher för tjejerna så dom slutade 3:a i gruppen. För att gå vidare till slutspelet i Göteborg krävdes en förstaplats.

Det blev många restimmar och tåget skulle komma till station 02:02 men var så klart försenat och beräknades till 02:30. Jag låg på soffan och tittade på film i väntan på att åka.

Väl på parkeringen utanför stationen var det mycket nattsuddare i rörelse. Festprissarna var på väg hem eller vidare. Tåget var ytterligare en kvart försenat. När jag satt i bilen och väntade fick jag för mig att jag skulle testa och kolla var jag låser bilen inifrån. Jag menar det skulle faktiskt kunna komma nån fuling och rycka upp dörren. Jag tryckte på knappen och det funkade bra men jag aktiverade på samma gång larmet. Tryckte av larmet och efter ca 1 minut började lampan blinka igen, jag tryckte av och tänkte inte mer på det.

Helt plötsligt börjar larmet tjuta, MITT LARM, på min bil, PANIK! Hur gick det till? Tryckte på alla knappar jag kunde trycka på, t.o.m garageportöppnaren och den stängde minsann inte av larmet. FAIL!

Till slut hittade jag rätt knapp och tittade mig om för att se om alla bilar och människor tittade på mig 😀

Insåg att jag måste öppna dörren för annars aktiveras det automatisk igen. Tur att inte Malin var med, hon hade skämts ihjäl för sin mamma 😛

Ca 03:30 somnade jag i vår sköna säng och sov till 11. Utvilad klev jag upp och precis lagom till frukost kom Tex och Anton hem från hockeyträningen.

2 reaktioner på ”Fail Nattsudd”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *