Måndag

Det är måndag, jag har ett obehagligt munsår, ont i en tand, ont i armbågen, blek, gråstrimmig i håret. Jag känner mig alltså allmänt risig. Larsson upplyste mig om att det är åldern. Ja så kanske det är men det är ganska lätt att göra nåt åt det. 

I med lite hårfärg, sola nån gång, munsåret läker av sig själv, tandvärken går över med Ipren och tro det eller ej så känns armbågen lite bättre efter fredagens tryckvågsbehandling.

Ja just det, som om inte det vore nog så gick en nagel av idag 😕

Det var i alla fall inte kolsvart på himlen när jag åkte hem och det är inte långt kvar till våren…. ljuset i mörkret. Träden såg himla gråtrista och tråkiga ut men jag såg framför mig hur dom snart är gröna och fina.

Imorgon blir det nya tag!

1 reaktion på ”Måndag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *