Zumban blev Love and other drugs

Har vaknat typ varje gång jag rört mig inatt. Inte kul men imorse kändes det helt OK. Framåt lunch kändes det INTE OK. Armen liksom domnar och handen sväller. Fingrarna blir som korvar såna där gravidkorviga fingrar.  Det var lika igår och då fick jag nästan  panik innan jag fick av mina ringar. Jag var beredd att klippa av dom men till slut krånglade jag av dom med hjälp av iskallt vatten och diskmedel. Arselarm!

Jag skulle gå på Zumba idag men det var bara att lägga ner. Git ringde och föreslog bio och varför inte, helt oplanerat så där. Vi skulle se Burlesque men den började 20:45 – GÄSP – vem orkar det? Vi såg Love and other drugs istället. Vi satt längst bak i en soffa, jag lätt lutande mot Git, vi skrattade och grinade. En lättsam film som är väl värd att se.

Se så kul man kan ha, värsta fjortisarna 😛

1 reaktion på ”Zumban blev Love and other drugs”

  1. Hahaha ja värsta fjortisarna!!!! småjänterna framför oss bara tokglodde o smågarvade lite 🙂 men det var en bra film, lagom liksom, tack för att du hängde med Evvilooo 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *