Det händer lite

Oj vad det har snöat och blåst i natt. Det låg stora drivor framför garaget. Jag pulsade med snö över stövelkanten och tog mig in i garaget. Skottade typ 5 spadtag och insåg att NEJ, jag ska inte skotta med min arm. Jag stängde porten, gick in, kokade kaffe, åt frukost och läste tidningen i lugn och ro. Tex skottade och körde ut bilen åt mig sen var det bara att köra järnet för det var inte plogat på många ställen. Det gick bra i alla fall och strax efter 8 var jag på jobbet. Bättre sent än aldrig 😛

Jag hämtade Anton på skolan. Usch, jag har frysit hela dagen så när vi väl kom hem knölade jag ner mig i soffan med dubbla filtar och sov en stund. Såååå Skönt!

Vi åkte till stan med Chrille och Milla för att äta på Sabai, en liten thailändsk restaurang.  Jag fnissade när jag såg alla färgade ljusslingor som hängde både här och där. Vi saknade Malin som valde att vara med Emma ikväll. Maten var i alla fall jättegod. Mätta, nöjda och belåtna tog vi en isande promenad till bowlingen där vi forsatte kvällen. Bowla med vänster hand är ingen höjdare om man är högerhänt. Rent ut sagt värdelöst men jag körde 1 1/2 serie och kom så klart sist men det var ju inte så oväntat.

Armen har inte domnat idag och handen har inte varit svullen men det känns ändå inte bra. Tålamod, tålamod……

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *