Oh my God!

Hela dagen har vi varit på Läkerol Arena på hockeycup. Det gick inget vidare för grabbarna, dom spelade inte alls som dom brukar. Måste vara en otroligt dålig hejaklack eller så var det bara ”stort” att vara i Läkerolen.

Nästa helg tar vi nya tag! Vi åker till Säter på cup. Ja jag säger ju att man får se världsmetropoler när man har idrottande barn 😛

Melodifestival – deltävling 2

Som förra veckan såg vi programmet hos Chrille & Milla. Denna gång hade grabbarna förberett ordentligt och gjort ett röstningsprotokoll. Vi lade var och en våra röster efter varje låt men jag har redan glömt vem som vann i vår röstning 😉

Jag gillade Brolle och helt rätt gick han vidare, Sannas låt och The Moniker var inte heller fel.

Bilden har jag lånat HÄR

1 reaktion på ”Oh my God!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *