Säter – restaurangbesök

Vi gick till restaurangen bredvid hotellet för att äta mat. Vi beställde och som vanligt kom ”drickat” in först. Servitrisen, den stackars servitrisen som var ny och gjorde sin andra dag på jobbet lyckades tömma en halvliter öl över Tex. Ni skulle ha sett henne. Hon blev alldeles paralyserad när flaskan vickade. Inte så hon reagerade lite snabbt och fångade upp flaskan. Nej hon stod som fastfrusen och ölen bara rann, över Tex tröja och jackan som hängde på stolen bredvid. Vi hade full sjå att hålla oss för skratt och sen säger hon… Jag ber så mycket om ursäkt Herrn! Men asgarv – Herrn!

Tex tar alltid med sig extra tröjor och byxor när vi åker men den här gången hade vi så mycket packning så han tyckte han kunde klara sig på dom kläderna han åkte i. Ser just snyggt ut när materialarn kommer och luktar gammal öl 😀

Kompensationen för den spillda ölen blev till slut att dom skulle bjuda på Tex mat. När servitris nummer 2 väl kom fram till hur mycket vi ska betala var det endast 40 kr mindre än Fam. F. Hmm, matte var nog inte hennes starka sida. Jag menar det kan väl vem som helst fatta att det borde skilja lite mer om vi som är 3 personer och endast skulle betala för 2 mat mot Fam. F som var 4 personer. Det blev en hel del dividerande här med och jag vet faktiskt inte hur det slutade men vi betalade inte speciellt mycket för maten. Maten var i alla fall god så den ska vi inte klaga på 🙂  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *