Säter – cupen

Huvudanledningen till att vi åkte till Säter var att grabbarna skulle spela cup i Milko Arena. 

Första matchen mot Säter vanns med 2-1 och Edvin storspelade i mål. Match nr 2 spelades mot Mora. Anton var målvakt men en bit in i andra perioden gjorde han illa sig. Anton är inte den som känner efter så mycket och jag blev mycket förvånad när han till slut kliver av planen och går in i omklädningsrummet. Edvin fick raskt byta om till målvaktutrustning och forsätta matchen som slutade 2-2. Anton blev undersökt av Leksands läkare. Han fick ett ”rapp” under armen så muskeln fick sig en rejäl smäll. Målvakter har väldigt mycket skydd men inte under armarna. Han blev omlindad med is och som tur var blev det ett längre uppehåll så muskeln fick vila lite.

Det var 2 grupper i cupen och nu slutade Valbo och Mora på samma poäng. Det blev lottning 😮 om vilket lag som skulle spela final mot Sandviken. Kan inte tro det är sant, jag tycker det var skittaskigt. Dom hade väl kunnat lägga straffar istället. Oturligt  blev dom bortlottade och fick istället spela match om 3:e-4:e pris. Lätt nedslagda torskade dom med 5-3 men killarna var jätteduktiga ändå och alla fick medaljer.

Sonen fick 2 medaljer, en cupmedalj och en för Matchens Lirare 🙂

Killarna hade en otroligt bra hejaklack och vi hade en en jättetrevlig helg i lilla Säter!

.

.

.

.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *