Praovecka

Malin har praoat på Ohlssons Bröd den här veckan. Prao är väl ett helmysko ord, på min tid sa vi prya. Jag säger fortfarande prya och pryo men Malin blir galen när jag säger så. Hon tycker det låter helfånigt 😛

Hon har börjat kl 6 varje dag och hon är otroligt duktig att komma upp på morgonen. Efter första dagen skulle hon ALDRIG jobba på ett bageri. Hon hade plattat tekakor i flera timmar. Hon tyckte dock att veckan blev roligare för var dag men bagare vill hon nog inte bli när hon blir stor.

Idag den sista dagen fick dom baka en egen tårta. Det tyckte hon var kul och väl hemma fick Anton smaka och tyckte den var supergod! Bra betyg om han gillar den 😉

Fin va?

2 reaktioner på ”Praovecka”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *