Sommartid

Nu är det dags att ställa om klockan igen. Vi tar fram utemöblerna – vi drar fram klockan.

Enligt Wikipedia
Sommartid innebär att lokal tid justeras fram (vanligtvis en timme) under en del av året i ett försök att bättre nyttja den ljusa delen av dygnet under sommaren. Sommartid föreslogs första gången 1895 av George Vernon Hudson[1] med motivet att ge arbetare mer användbar fritid efter arbetets slut.

Tänk att jag redan har hunnit säga – Egentligen är klockan….. 😛

Anton hade bara feber torsdag kväll så han har både tränat hockey och spelat innebandymatch idag. Han har inte 100 ork men känner själv när han behöver vila så det är bra.

Ingenting gick som det skulle med matchen. Vi kom inte in på Ludde så vi styrde om och körde matchen på Sportis istället. Domarna dök inte upp så vi fick blixtinkalla Linus och Alfons. Ingen visste hur vi fick igång matchklockan, det löste sig tack och lov. Halva laget var sjuka. Tex och jag skötte sekretariatet och det gick väl så där. Vi missade att det skulle vara effektiv tid sista minuten men vad gjorde det när vi loosade med 6-0.

Imorgon är en annan dag och då är klockan egentligen halv 8 när klockan ringer. Eller hur var det nu då?

1 reaktion på ”Sommartid”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.