Är det inte den ena…

…så är det den andra.

Idag var det återbesök för Anton och läkaren blev lika överraskad som vi över att det gått tillbaka så fort. Han ska fortsätta med antihistamin några dagar till och pencillinkuren ska ätas klart. Provsvar får vi om ca 2 veckor. Svullnaden i lymfkörtlarna har gått ner oxå.

Man kan dock konstatera att han fått en kraftig reaktion av okänt bett och vi ska vara lite extra uppmärksam på om han blir biten av insekter i närheten av halsen/ansiktet. Det här är inte första gången han reagerar på bett. Han får jättestora myggbett och har alltid fått det. Det är däremot ingenting som säger att han kommer reagera så här starkt igen.

Malin har klagat på ont i/på/runt örat senaste veckan så jag fixade så hon fick följa med till läkare Antons tid. Hon har hörselgångsinflammation som även kallas swimmer´s ear. Inte undra på att hon klagat 😕

Nu har hon fått örondroppar med antibiotika och cortison så vi får hoppas det blir bra på några dagar.

1 reaktion på ”Är det inte den ena…”

  1. Ana-Marija Spajic

    ojojoj! måste vara tufft att vara förälder när barnen blir sjuka! lycka till och hoppas de blir bra snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.