Styrkepass

Det blev sängen i skaplig tid igår kväll eftersom jag bokat ett styrkepass på Farmec i morse.

Men PUST! Klockan med Erik Saades Manboy vrålade i 40 minuter innan jag tog mig ur sängen som en zombie. Fick nästan stötta upp ögonen med tändstickor för att få i linserna. På med kläderna och tuggade 5 tuggor på mackan. Anton satt i soffan, spelade NHL och upplyste mig lugnt och sakligt

Bara så du vet så ska du vara där om 20 minuter

Jo tack jag vet 🙂

Alla säger att det är SÅ skönt efteråt. Skönt? Jag kände mig lika zombieaktig efter passet och jag kommer ALDRIG att träna kl 9 en lördag morgon igen. Alltså jag tränar gärna men inte den tiden på dygnet.

Efter passet dukade vi och fixade lite inför kvällens hockey föräldrarfest som äger rum på Farmec. Väl hemma hade jag ingen nyckel och så klart var det ingen hemma. Jag satte mig på bänken i lekparken och njöt en stund i solen.

Härliga lördag med fint väder. Fram för fler såna dagar…. utan träning i ottan då vill säga 😛

5 reaktioner på ”Styrkepass”

 1. Ana-Marija Spajic

  Du får nog gå ett par gånger innan du börjar känna dig sådär pigg efter passet. När kroppen kommer in i det litegran, man blir helt lätt i kroppen och pigg och full av energi. 😀

 2. Ewa din sömtuta, ska din morgontrötthet aldrig växa bort??
  Hur många gånger gick jag inte hem och åt frukost när du låg och grisade till mitt på dagen….. otaliga gånger.
  Jag säger bara äppeljuice, julmust, lekparker och Frasses tv. Det var tider de!! kramis:D
  katta

 3. Jag håller med Katta. Det är så sant. Du sprang till skolbussen med väskan i den ena handen och mackan i den andra.
  Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.