Åter till det normala

Som vanligt efter en helg eller ledighet så hade jag svårt att somna igår kväll. Jag vred och vände, pustade och frustade, på med täcke, av med täcke, låg på vänster sida, låg på höger sida…. och efter många om och men somnade jag.

Jag brukar normalt bara lägga ner huvudet på kudden så sover jag så för mig är det jättejobbigt att inte somna på stört.

Naturligtvis var jag trött som en örn imorse och inte bara imorse utan hela dagen.

Jag har afro inbokad ikväll som jag har så god lust att bara strunta i att gå på men det ska jag inte. Det är skillnaden från förr och nu. Förr hade jag definitivt struntat i det men nu vet jag att bara jag kommer iväg går det bra och efteråt känner jag mig så mycket piggare och nöjd med mig själv.

Ikväll hoppas jag att John Blund kommer….

1 reaktion på ”Åter till det normala”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *