Smala fötter

Jag har smala fötter i strl 38. Ofta hittar jag snygga skor som inte passar min fot.

Den här från Din sko gillar jag skarpt men den sitter inte åt runt min fot vilket gör att foten åker fram, tårna ramlar utanför kanten och hälen glappar 😕

2 reaktioner på ”Smala fötter”

  1. Har liknande problem…fast tvärtom, jag har breda fötter storlek 36-37. Hittar också snygga skor men jag inte får ner foten i dem alls. I de där läckra dojjorna skulle jag gissa att min fot bara kom halvägs, sen stopp, inte den minsta tå skulle sticka fram… *suck*
    Lyckliga de som har ”rätt” fot (känner mig lite som Askungens stysystrar)

  2. Hej, har samma problem som dig, har smala fötter och storlek 36/37, hittar jag ett par snygga sandaler är de för breda och fötterna glider fram och tårna över kanten, väldigt svårt att hitta skor. Sitter här och googlar för att se om jag kan hitta något. Någon som har förslag till en butik som har skor för smala fötter? Ha en trevlig sommar på er alla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.