Fixarhelg

Vi har fixat och grejat mest hela helgen. Är vi klara? Nope!

Vi köpte en gammal klassisk hatthylla och Malin tyckte hallen såg bra ut förutom den fula hatthyllan

Den blev i alla fall billig, kostade 940 kr fick bra rabatt, betalade 530 kr och när vi kommer hem och öppnar kartongen ligger det 2 st i den 😛 Praktisk är den också.

Jag tål egentligen inte panelen men den får jag leva med ett tag till. Ett under att jag fick Larsson att ändra så pass mycket ändå. Det ska upp en ny spegel men den var så klart slut. Nyckelskåpet ska inte heller sitta där, väntar ett nytt som naturligvis måste beställas och lampa vet jag inte vad jag vill ha. Småsaker men i det stora hela är det klart.

Bild på skohörnet utelämnar jag då jag inte har rensat bland alla tusentals skor som står där men det kommer, det kommer.

———————————————————————

Kul att jag fick fingrarna blåfärgade när jag plockade ur tvättmaskinen idag. NOT! I Antons innebandyjacka låg en trasig bläckpenna. Inga andra kläder ur den tvätten var blåfärgade så jag hoppas bläcket rann ur först när jag tog ur kläderna ur maskinen. Naturligtvis hade jag redan startat en ny maskin så det återstår att se hur den tvätten ser ut. Den är dessutom ljus…. kanske blir nya modet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.