Lite lustigt

Den 23 juli förra året skrev jag så här i min blogg

Nog har man blivit lite bordskämd med värmen. Inte kul när det är 12 grader när man åker till jobbet. Det är sommar nu och 12 grader räknas inte som sommar. I alla fall inte för mig, Brrrr!

Det har gått bra att jobba däremot har jag inte kommit i säng i tid en enda gång den här veckan. Igår blev vi bjuden på grillat hos Fam T-S och det kändes som fredag. Det blev så klart en hjärter men det går så dåligt för Milla och mig när vi spelar så det är inte ett dugg kul. Enda fördelen med att sura över att det går dåligt är att karlarna delar åt oss. Det gör dom enbart för att vi inte ska sluta spela

hjärter

Inte för att det har varit 12 grader idag men det har heller inte varit vidare fint sommarväder. Mulet mest hela dagen men sent på eftermiddagen kom solen fram och jag kastade mig ut på altanen.

På kvällen cyklade vi till Familjen Thysell och spelade hjärter. HaHaHa det gick ungefär lika bra som det gjorde förra året 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *