Äppelpaj utan äpplen

Det är väl helt underbart att solen tittade fram idag, det var verkligen på tiden. Jag satte mig på altanen när jag kom hem från jobbet och slumrade lite lätt. Jag vaknade till när solen gick ner bakom husnocken för då blev det lite kallt…

Idag har jag träffat Git för första gången på säkert 4 veckor. Visst har vi setts men inte träffats ordentligt och pratat så nu var det verkligen på tiden. Jag lyxade minsann till det och serverade en äppelpaj utan äpplen. Jag gillar inte äpplen eller annat jocks så det blev rätt och slätt en pajdeg och vaniljsås. Mumma!

Måste erkänna att den blev lite för torr men den gick i ändå

1 reaktion på ”Äppelpaj utan äpplen”

  1. Hahahaha ja lite torr kanske undrar om det inte hade blivit lite ”blötare” med ett eller annat äpple i 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *