Helgen som gick

I fredags hade vi kräftfest på jobbet. Only 6 personer men det var trevligt med god mat. Vi hade 7-kamp och jag undrar om det var jag eller Putte som drog nitlotten då vi hamnade i samma lag 😉

Vi var i alla fall ständig 2:a men allt handlar inte om att vinna man ska ha kul och det hade vi 😛

Lördag morgon susade Malin och jag till Boulongern och städade. Bra pengar till laget! Kände mig dock ganska jönsig när vi drog runt på den stora, gröna städvagnen. Det var inte många människor i rörelse men vi träffade på en och annan som tyckte vi var SÅ duktiga.

Vi fortsatte till ishallen där det var avslutning på hockeyskolan med internmatch. Värsta introt för grabbarna med presentation av spelarna och hela köret. Dom är så duktiga och det ska bli kul att se dom spela i vinter.

bilden lånad av Magnus G

1 reaktion på ”Helgen som gick”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *