Hur tänkte jag nu…. igen

Oj, vad fort veckan gått och ändå så skönt med fredag. Jag tog bilen till stan för att träffa Milla O. Vi åt lunch på Waynes Coffee och pratade bort några timmar. En trevlig eftermiddag som det ska bli fler av.

Jag hämtade Malin på skolan och passade sedan på att lägga i hårfärgen som stått i badrummet i flera veckor. Men att jag aldrig lär mig??!! Hur kan man köpa en förpackning färg till mitt långa tjocka hår? Det är inte första gången jag gör så och VARJE gång förbannar jag mig själv för att färgen inte räcker.

Håret är fortfarande blött så jag kan inte säga hur resultatet blev men det duger säkert. Dom grå syns i alla fall inte.

Nu väntar vi in kusin Gilla som ska äta tacos med oss idag 🙂

1 reaktion på ”Hur tänkte jag nu…. igen”

  1. Tack för gästfriheten! Att få sitta med er hela härliga familj och äta tacos på fredagkvällen påminde om gamla tider… Vi hade också en period i livet när fredag var lika med tacos, och man visste aldrig hur många kompisar som skulle sluta upp. Ljuvliga tider!
    Tack alla! kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *