Vi gör halva jobbet du gör halva jobbet

Sonen är SÅ rastlös och uttråkad. Igår var han båsöppnare när laget spelade träningsmatch mot Skogsbo (Avesta). Han tyckte INTE det var kul. Han vill spela och jag förstår honom.

Det klias som sjutton på hans knä och det tycker han är bra för då läker det och eftersom det läker så bra (enligt han) så kan vi ta bort stygnen tidigare (tycker han) så kan han vara med och spela cup i Bollnäs nästa helg. Tyvärr blir han nog båsöppnare då också 😕

———————————————————————-

Malin har städat och fejat i sitt rum då hon önskar sig en byrå. Det tog tid kan jag säga…. utan att gå in på detaljer men dom som sett hennes rum förstår. När hon var klar skulle vi flytta sängen. Det är bara det att hon har en bred säng och litet rum. Vi fick skruva isär hela sängen för att kunna vrida den. Jag säger bara IKEA – Vi gör halva jobbet, du gör halva jobbet ! Men i det här fallet gjorde vi hela jobbet. Pust! Det blev bra till slut och nu är det bara shoppingen kvar.

———————————————————————–

Jag har formaterat om min dator. Den var så seg och trökig. Det tog många timmar, jag passade på att rensa bland bilder och filmer när jag ändå var igång. Jag har skrattat gott åt filmsnuttar på barnen.

————————————————————————

Tex har spelat biljard i Uppsala hela dagen. Lagtävling och dom vann!

Det här borde vara mitt trökigaste inlägg ever men mitt liv är väl inte roligare än så 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.