Ett nytt besök

I helgen har vi gjort ett nytt besök i en av Sveriges alla metropoler. Efter en del vevlande om var PEK-hallen ligger hamnade vi till slut i Skärplinge. Vi velade mellan Tierp och Skärplinge och trots att jag googlat var det låg envisades Larsson med att det var Tierp. Till och med ”Ulla” i GPSen var överens med mig. För övrigt är nog PEK-hallen en av dom kallaste hallarna jag nånsin varit i och det har faktiskt blivit en hel del genom åren.

Valbo vann matchen med 9-0 och målvakterna tyckte inte det var fullt lika kul som utespelarna. Edvin fick typ inget skott på sig och Anton fick 4 eller 5. Nöjda var dom ändå med tanke på att dom åkte hem med en vinst.

Igår var det innebandy mot GGIK på Ludde och även den slutade med vinst, 10-2.

Jag har även varit på årsmöte i vår Samfällighetsförening. Vi har alltid årsmöte söndagen före första advent och jag tror aldrig att jag på dessa 11 år har gått till mötet i +5 grader och regn. Jag bara hoppas värmen håller i sig. Vill inte ha kyla, vill inte ha snö!

Idag har Mallan Brall och jag klippt håret. Jag kapade nog en dec och det ska bli så att slippa höra scrutchet när jag borstar håret. Lite färg skulle dock inte skada 😛 men det får bli en annan dag.

Vi har sett sista avsnittet av Ensam mamma söker och varken jag, Anton eller Malin var överens om Martins val. Å andra sidan är det inte vi som ska göra valet och vi får väl hoppas att han valde rätt. Dom såg kära ut så det blev säkert bra ändå.

1 reaktion på ”Ett nytt besök”

  1. Håller med om PEK-hallen, den är skitkall 🙂 Och Martin valde visst rätt helt klart kan ju inte ha den där andra svartsjuka mjekan inte 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *