Flottigt värre

Håret är klippt och färgen är ilagd och ÄNDÅ känns håret som en riktig risbuske. Spelar ingen roll vad jag gör så är håret frissigt och lockarna vill liksom inte lägga till sig.

Jag fick för mig att jag skulle göra en oljeinpackning – modell hemmagjord.

Hittade ett som jag trodde var ett bra recept med bl.a kokosolja och olivolja. Ringer Larsson och ber honom köpa dessa ingredienser. Han hittar så klart inte kokosoljan så jag säger åt honom att fråga personalen. Det gjorde han….

Personalen sa att sånt finns inte mer än som sololja och dom frågade så klart vad han skulle ha det till *fniss*

Till håret….. hahaha

Det kom några fler kunder som hörde diskussionen och det hela blev ganska lustigt men nån kokosolja fick han inte med sig hem.

Jag blandade istället olivolja, jojobaolja och honung. Värmde på det lite i micron, kletade in hela skallen och sen virade jag in håret i gladpack. Så satt jag sedan en timme innan jag öste i halva schampoflaskan i det halvtorra, stela, flottiga håret. Till sist på med lite vatten och gnussade upp ett lödder som tog en evighet att skölja ur.

Resultatet – nja jag vet inte. Lite mjukare och blankare kanske men lockarna vill ändå inte 🙁

Kanske känns bättre imorgon. Får väl se om mina kära arbetskamrater tycker att jag ser ut som flottkorv 😛

2 reaktioner på ”Flottigt värre”

  1. hej! jag trodde jag skulle få se en bild på dig!? Så man skulle få sig ett ”gott” skratt så här på fredagen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *