Skön vinst

I fredags åt Tex och jag julbord med mitt jobb på Söderhielmska. Kan inte påstå att dom får +++++ men det var OK trots att jag satt i matkön där jag fick en och annan rumpa upptryckt i sidan och en rå köttbulle 😛  Efterrätten däremot smakade alldeles utmärkt och sällskapet var trevligt.

I går åkte vi till Sandviken på hockey. Vi visste i förväg att det skulle bli en tuff match och det blev det men killarna vann till slut med 2-1. Riktigt skön vinst!

(lånad bild)

På kvällen var det ledarfest hos Per och Camilla. Innan vi satte oss till bords öppnades hemliga lådan där det låg ett helt gäng med hattar, mössor och peruker. Vi fick välja en var och dom satt på HELA kvällen/natten. Tänk att en så simpel sak kan få en att skratta så mycket. Jag hade riktigt ont i skrattmusklerna. Så kul vi hade 🙂

Någon bild bjuder jag inte på då jag inte frågat om alla tycker det är OK att vara med.

Idag har vi varit på innebandymatch. En tuff match mot Strömsbro som tyvärr slutade med förlust 5-4. För övrigt har vi inte gjort mycket. En riktigt slösöndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *