Den där Ernst….

…. han kan han….

I helgen hade vi otroligt roligt över Ernst och vi kom fram till att killar ofta tycker han är FÖR mycket och tjejer tycker han är bra. Jag tycker väl så där. Han ser ut som en karl men han låter definitivt inte som en karl 😛

Barfota, jag har inget emot fötter men barfota, nej.

Jag är med i miljonlotteriet och får varje månad ett gäng lotter i brevlådan som jag skrapar. Det trillar in småvinster mest varje gång och jag kan byta summan mot olika saker. Lite som en webshop.

Idag såg jag att dom hade en vinst på tillfälligt besök. Smart Ernst, Smart! Såklart jag valde en sån. Nu slipper jag bryta lasagneplattor som mest blir smulor 🙂  Han är nog inte så tokig den killen….

Lasagneform 1,5l, Skeppshult

Ernst strama lasagneform är både vacker och praktisk, formad eftersnabbköpets lasagneplattor, men med drag av rokoko. De höga, raka kanterna är utformade enligt principen ”hellre hög och saftig lasagne än platt och torr”. Greppa de små snäckformade handtagen och ställ formen direkt på bordet. Imorgon kanske det blir fiskgratäng? Storlek 24x15x6 cm.

Värde: 400kr


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *