Dove Balsam

Jag har blivit antagen till en kampanj genom Buzzador där jag  har fått chansen att testa ett nytt insentivbalsam från Dove, nämligen Dove Nourishing Oil Care Conditioner. Det ger tre gånger mer näring än vanligt balsam och innehåller en inpackning som gör även torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Balsamet tränger snabbt in i håret utan att göra det fett. Slipp statiskt hår!

Med tanke på att det har OIL med i namnet borde det passa mig och mitt vintertrötta hår. Inte för att mitt hår är statiskt men torrt, tråkigt, frissigt och livlöst känns det.

En och annan har redan fått sig ett gratisprov och fler kommer att få 🙂

Vill du också testa produkter före alla andra? Gå med i Buzzador redan idag. Det är helt gratis och du kan gå med här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *