En gång i Phuket

Tog bilen till stan, körde några varv, letade parkering. Fanns ingen, störande, vad gör alla människor på stan en söndag eftermiddag? Dom kanske bor där. Gav upp, styrde den lilla grå mot p-huset Nian. Kö, kommer en bil nerbackandes, fel på bilen mitt i uppfarten. Herregud! Tog ett nytt varv runt kvarteret och DÄR fanns en plats. Yes!

Mötte upp Milla, Maria och Camilla, gick till filmstaden, köpte popcorn och såg filmen En gång i Phuket.

Det var en smårolig alldeles lagom film. Klart sevärd faktiskt! Var rädd att den skull vara ”för mycket” men det var den inte.

1 reaktion på ”En gång i Phuket”

  1. Nu är det så här Spicy att i dag söndag 5/2 -12 så var det ca 320 körsångare som behövde parkering och dessutom en massa publik på konserthuset som också behövde parkera 🙂 Gefle gospel konsert med masschoir hände idag i Gävle 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.