30 grader i Februari

Jag har alltid gillat svenska serier. Varuhuset, Rederiet, Skilda Världar, Tre kronor, Orka Orka, Våra vänners liv osv och nog har jag sett dom, everyone.

Nu har det börjat en ny – 30 grader i Februari

Att följa olika människors liv och Kjell Bergkvist är för jäkla bra 😀 Me like!

Nånstans kändes filmen En gång i Phuket lite lik denna serie. Vad gör vi med våra liv och vad vill vi? Nog sitter vi här och klagar på vinter, kallt och snö.

Kanske vore en idé att bara skita i allt här hemma och bara dra…. men nej. En kall ishall kan faktiskt också vara trevligt och ibland står vi i en varm innebandyhall. På somrarna sitter vi i solen och tittar på fotboll. Vi tycker om det våra barn tycker om. När vi åkte förbi NickBack på Riks80 för några veckor sen sa Anton:

Åh, där är mitt andra hem!

Fullt så förtjust är jag inte i ishallen och hockey men det säger en del om hans intresse.

Höst och vinter är en enda väntan på vår och sommar. Jag älskar våren, bästa årstiden på hela året, att veta att sommaren snart är här och jag är mer än nöjd om jag får åka till Turkiet några veckor per år. Nog för att våra somrar är lite korta, ja inte så lite korta heller, dom är väldigt korta men ändå. Om man inte behövde vänta och längta skulle man förmodligen inte tycka att det var lika ljuvligt.

Vi är på rätt sida av året, det är nästan ljust när jag åker hem från jobbet på eftermiddagarna.

10 avsnitt = 10 veckor = mitten av april

Ja ni ser, vi är snart där 8)

1 reaktion på ”30 grader i Februari”

  1. Hehe vad gulligt ”mitt andra hem”.

    Min 12-åring börjar tröttna på innebandyn säger han. Det lustiga är att han bara för någon vecka sedan tyckte det var kul och visade inga tendenser alls att vara trött på det. Och ville inte att han skulle förhasta sig. Så han får gå terminen ut så får vi se hur han känner sedan.

    Jag gillar inte kylan, längtar till värmen nu. Ingen resa bokad heller tråkigt nog.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *