Uterum

Jag har städat ute på altanen och känner mer och mer att jag vill ha ett uterum. Alla har uterum utom vi…. eller inte alla då men många.

Även om man sitter inne i ett uterum så får man känslan av att man sitter ute.

Med tanke på våra ”fina” svenska somrar tror jag att man skulle använda det en hel del. Hur många kvällar kan man sitta ute en vanlig sommar, jag menar utan att frysa ihjäl, blir uppäten av mygg eller dyngblöt av regn?

Jag skulle kunna tänka mig ett fullt isolerat, vinterbonat uterum från Kronfönster. Man kanske skulle byta ut alla fönster i vardagsrummet mot skjutdörrar och ha ett läckert uterum på andra sidan som i sin tur har skjutdörrar.

Det kanske blir nästa projekt  🙂

 

 

3 reaktioner på ”Uterum”

  1. Men jag fattar inte, om man vill vara ute går man ut och vill man vara inne går man in. Varför måste det vara så komplicerat?? 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *