Helgdag

Det är så himla skönt med helgdagar mitt i veckan. Man blir helt dagvill men vad gör det. Tycker det är lite synd att tidningen inte kommer dessa dagar när man väl har tid att sitta i lugn och ro och läsa. Men OK, dom som jobbar på tidningen kanske också vill vara lediga.

Idag har jag rensat ur en del av mina garderober. Fick ihop en hel säck och det blev lite mer plats för nytt i garderoben.

Fick med mig Tex till Köpis. Han vill påstå att jag tvingade honom men jag tror han mer än gärna följde med 😉

Jag slank in på HM och gjorde några fynd. Köpte faktiskt 2 par byxor med färg. Chockerande, eller hur?! Inte vilken färg som helst heller. Typ mintgrön och nån aprikosrosa liknande färg. Kommer bli kanon till alla min svarta tröjor.

Drog flera varv i spåret med Milla medan grabbarna tränade fotboll. Gud så duktiga vi var och med det kunde jag unna mig en bit cheescake ikväll utan dåligt samvete.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *