Kroatiska sjukan


Igår började terminens första yoga-pass.

Men alltså HUR stel kan man vara? Kristin som leder yogan säger med sin mjuka, lena röst

så fäller vi fram

Fäller fram…. jag fäller 5 cm medan Kristin ligger med näsan i golvet.

My God, jag är i alla fall inte ensam om stelheten  😀

För övrigt har jag fått Kroatiska sjukan. Kroatiska sjukan startade för några veckor sedan. Det var nån Christoffer som var i Kroatien, kom hem dödsförkyld och smittade Marcus. Marcus har sedan fört denna kroatiska sjuka vidare och nu är den hos MIG. Blä, vad trist det är att snora och snörvla.

Jag är dock inte lika dålig som Marcus och Alex är/var/blir. Dom kommer hit, kastar sig i soffan, pustar, frustar och man kan verkligen tro att dom har 40 graders feber.

Då tar vi fram termometern och kollar. Hmm, ja 36,2. Men vet ni? Då är det helt plötsligt fel på termometern  😛

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *