Åter i vardagen

Så är alla helger slut, julen är utstädad, förutom granen som står naken halvt mitt på vardagsrumsgolvet, barnen har börjat skolan och vi jobbar.

Vi borde se en vändning på ljuset vilken dag som helst. I år kanske vi får vänta lite längre med tanke på att det är gråmulet och regn varje dag.

Ledigheten har varit skön. Har inte haft en hockeymatch sen 28/12 men idag var det seriematch igen – i Skutskär. Mörkt, blött och trökig väg. Jag ser verkligen jätteilla när jag ska köra bil i dessa förhållanden. Undrar om det finns några mörkerglasögon?!? Skulle jag verkligen behöva.

Det var en jämn, spännande och bra match. Stod 1-1 ända in på slutet men med 30 sek kvar gör Skutskär 2-1. Lite surt men grabbarna får vara nöjda med matchen ändå. Ibland vinner man och ibland förlorar man. Så även för dom stora lagen. Brynäs åkte också på torsk idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *