New York/Washington/Barcelona

Idag har vi gjort ett ryck, julgranen åkte upp till råttorna på vinden. Med snön kom ljuset och jag såg plötsligt att köksluckorna var i stort behov av en riktig avtorkning. Är det nån som använt luckorna som tallrik? Nä då så illa var det inte men nu är dom rengjorda.

Efter ännu en förlustmatch i hockeyn, denna gång mot Sandviken åt vi till Larsson nr. 1 stora glädje pizza. Larsson 2 & 4, Malin och jag. Hör inte till mina favoriter så jag åt kycklingfilé och pommes.

Har SÅ lite inspiration till att blogga just nu och jag vet att jag kommer att tycka att det är dötrist när jag går tillbaka i åren och ser att inläggen är få. Ska det vara så svårt att få ner nåt att skriva om? Vi gör ju ändå nånting varje dag även om det inte alltid är roligt.

Tvätta, diska, städa är väl inte det roligaste att skriva om även om det är det man ofta gör. Fast tittar man ner i tvättstugan kan man undra…..

Igår var Malin och jag själva hemma och vi låg i soffan och tittade på 2 filmer. Det var riktigt skönt  🙂

Anton och Malin har under flera år sagt att dom vill åka till New York. Malin för shoppingen och Anton för hockeyn. Henke Lundqvist är väl den som drar mest för Antons del. Helst vill han att jag ska jobba där i 2 månader så han får träna och spela med ett lag. Hmm, jag tror visst att Anton har fått fel mamma då. Vad skulle jag jobba med där?

Att pappa skulle jobba är inte aktuellt, han ska vara med i hallen.

Tex vill åka till Washington, själv skulle jag nöja mig med Barcelona.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *