Snart är det över

Det var inte längesen vi med stor förväntan såg seriepremiären i Nickback. Matchen som spelades mot Brynäs som Valbo vann med 4-2. Eller längesen? Det var den 19 oktober men det känns som om det var nästan nyss  😛

Idag spelades säsongens sista seriematch, hemma i Nickback men med Huge som motståndare. Den slutade också med vinst 4-0.

Kan inte fatta att det bara är några veckor kvar……. men innan det är helt slut ska det spelas slutspel och 2 cuper.

Jag vill inte att det ska vara slut men jag minns en tid i mitt liv när jag såg fram emot slutet.

Anton var lill-liten, Marcus och Alex spelade i U-15, tränade mest varje dag och hade långa bortamatcher, Tex var materialare även då. Det kändes som att dom var borta jämt och jag var hemma jämt. Det lättade så klart när Anton växte på sig men jag minns tiden som jobbig och jag pustade ut när säsongen var över. Det var då och nu är nu. Tiderna förändras  🙂

Å andra sidan går vi snart i fotbollssäsongen. Malin har tränat på Strömvallen idag  😮

Trots att inte alla matcher är färdigspelade är det klart att laget slutar på en fjärdeplats.

Nu ser vi fram emot ett spännande slutspel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *