Autopilot

Igår var jag på tjejträff hos syrran. Hade egentligen ingen ork för jag var onormalt trött igår.

Förklaringen kom som ett brev på posten så fort jag slog upp ögonen i morse. En klump i halsen….

På väg till jobbet ringer telefonen och jag förstod att jag åkt förbi Camilla vid busshållplatsen utan att ha sett nånting. Autopilot på kan man säga. Ibland kan man åka och inte komma ihåg hur man kommit dit. Jag tror jag hade full sjå att lyssna på radion där dom talade om att vinter är här  😕

Resterande del av dagen har jag snorat och snörvlat och pustat för jag tycker det är asjobbigt att vara förkyld. Åkte till Git och fick en kopp hetvatten med färsk ingefära, citron och honung. Det var lite så där äckelgott på nåt sätt.

Måtte snoret ha satt sig tills imorgon.

förkyld

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.