Bakåtuppdatering

Nja, det där med att önska att snoret skull lägga sig stämde inte. Torsdag var ingen vidare dag men jag jobbade hela dagen och på kvällen blev det kombinerad Ewa & Lena födelsedagsfika hos oss.

Fika

När alla åkt sov jag 3 timmar på soffan innan jag hasade mig upp i säng och sov hela natten.

Fredagsdygnet sov jag typ 22 av 24 timmar.

Idag lördag har jag faktiskt varit vaken hela dagen men jag har bara suttit i soffan. Jag hade velat se Antons seriepremiär mot Bollnäs i Bollnäs men det var inte att tänka på. Ville även se Valbo Herr sista seriematch och det fick jag göra  – hemma i soffan då den visades på GD. Passade mig perfekt en dag som denna. Imorgon hoppas jag att jag orkar åka på innebandy……

GD TV

Hatar att vara sjuk – så tråkigt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *