men Mamma Mia vilket Party

För typ ett halvår sedan bokade vi biljetter till Mamma Mia The Party på Tyrol i Stockholm.

På väg ner stannade vi på Mall of Scandinavia för ett shoppingstopp och lunch. Vi fick med oss några påsar och vid 3 drog vi oss mot bilen i p-huset. Enkelt kan man tro men det är det INTE när man inte har en aning om VAR man ställt bilen 😮 Vi gick och gick och gick och tittade på biljetten och ja vi var på rätt våning men det stod P och A och inga nummer och ja vad gör man? Ska man ringa nån och be om hjälp? Till slut hittade vi den, virrpannor 😜

shopping

Väl framme vid Gröna Lund bad vi en vakt fota oss. Vaktens kollega (till höger i bilden) körde en egen pose på sidan om. Hahahah, jag garvar ihjäl mig.

Vid Grönan

Så var det dags för Mamma Mia The Party och vilket Party det blev. Vi åt 3-rätters middag, tyvärr fick vi ett mindre bra placerat bord (gick inte att välja vid bokning) vi fick sjunga och dansa. Nån gjorde oss sällskap vid bordet och snacka om att de som är typ 55+ går All-In. Vi ungdomar höll oss till dansgolvet och 55+ till borden 😂

Mamma Mia The Party

Tack för idag tjejer, nu ser vi fram emot Orup i höst.

V-tecken smily

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.