Magiskt

Jag sov till HALV ELVA idag! Men fatta vad kort dagen blev, jag sov bort halva dan! Men OK, jag behövde väl det då 😊

Vi fixade och donade lite i badrummet som aldrig blir klart. Jag ville byta ett tvättställ och den ena för med sig det andra och till slut blir det alltid ett större projekt än man tänkt sig. Inte undra på att Tex pustar varje gång jag vill göra nåt hemma.

Vi skjutsade Anton till hallen på J-20 match och åkte vidare till Marcus, Evelina & Milly där även Malin, Tobbe och Richard var. Älskar när Milly sträcker ut armarna och vill komma till en. Magiskt som Richard säger 😊

Tobbe & Macke jobbade ute och Evelina & jag jobbade inne. Fick mycket gjort och den här månaden var vi ute i god tid och det hör inte till vanligheten.

På väg hem stannade vi på Kasthallen och kollade sista perioden Huge – Valbo U16. Det var riktigt kallt och trökigt ute idag men efter att ha varit i hallen kändes det riktigt varmt ute. Det säger inte lite om hur kall den hallen är. Brrr!

magiskt

1 reaktion på ”Magiskt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.