Snörvel

Höst är höst men det kan vara höst med sol och inte höst med gråmulet och regn. Skittråkigt!

Drog till Ikea en snabbis och tvättade några maskiner tvätt innan jag åkte till hallen på match. Gick inte skitbra att starta matchen online idag. Idag fick vi i alla fall klura oss fram till att man måste tillsätta en domare för att kunna starta. 10 min sent kom vi igång i alla fall. Gud vad stressande när det inte funkar och när man inte har tid med strul.

Matchen var inte bra och inte resultatet heller, torsk med 6-2 mot Strömsbro. Nästa vecka tar vi nya tag…..

valbo-stromsbro

Vi brukar avsluta helgen med att titta på Spårlöst. Idag var det en 30-årig kille som sökte efter sin mamma. När dom till slut hittar den dom tror är mamman säger hon att hennes son dog vid en veckas ålder. Men snörvel vad jobbigt det blev. Fatta vad hemskt att tro att man har mist sitt barn och 30 år senare står han där. Inget öga torrt…..

can-we-start

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.