Andas

Stressattack de Luxe – jag ska verkligen inte göra sånt jag inte begriper mig på. Jag kan inte säga att jag är en stressad människa men vissa situationer kan stressa mig. Hmm, är det nån skillnad?!

Idag hamnade jag i en sån situation. Tänker inte gå in på några detaljer men det handlade om däckbyte. Inte min grej så jag tyckte någon annan som är bra på det kunde hjälpa mig. Enkelt men när det kommer en massa frågor eller fakta som är grekiska för mig samtidigt som andra väntar….. Ja då kan det bli för mycket.

Jag måste verkligen träna på det. I min värld är det enklare att skita i det och bara åka därifrån men vem hjälper det? Dom som står bakom i kön och väntar på sin tur? Ja, dom behöver inte vänta lika länge men mitt problem löser sig inte och när den vänliga människan som ska hjälpa mig är lugn och avslappnad och har en lösning på det hela då blir jag en mespropp. HaHa men alltså hur går det här ihop?

Allt löste sig till det bästa och inte en enda i kön hängde på tutan och var irriterad. Ja eller det kanske dom var men inte så att jag märkte av det 😀

stressad

1 reaktion på ”Andas”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.