Black Friday

Hysteriska Black Friday men någon sa att Köpis skulle vara öppet till 22 så visst fanns tanken på att hinna dit.

Först skulle jag till Evelina och fixa håret. Hade turen att Marcus kom med Milly men alltså – fatta vad söt hon är 😍

Håret blev lite kortare och ljusare mot det kalla hållet. En Jill Johnson fläta och snabbtork innan jag åkte vidare till Hedesunda på match. Tur att inte Evelina plattade håret med tanke på vad som skulle komma hända……

pa-salongen

Jag kom precis när första perioden slutade. Hedesunda har ingen hall så ikväll blev det utomhusmatch. Det var tydligen fel på deras ismaskin så någon spolning blev det inte 😯 Så börjar andra perioden och det går inte lång stund så börjar det spöregna. Med bara några minuter kvar av perioden får en av våra killar en tackling i ryggen och blir liggande. Vi fick vänta på ambulans och det gick inte jättefort om man säger så. Det gick bra med vår spelare tack och lov.

Ett långt avbrott och nu lyckades dom tydligen hosta igång ismaskinen och spola. Vi spelade klart de sista minuterna på period 2 och sen körde period 3 igång direkt. Med 10 minter kvar av sista perioden är klockan 22 och alla strålkastare slår av.

Det var ungefär så nära Black Friday jag kom. Ännu ett avbrott innan dom lyckas få på belysningen igen. Pust! Det blev förlust för oss. Hedesunda vann med 3-2 och jublet i Hedesunda har nog inte tystnat än.

Strax före 23 landade jag i soffan. Trött kan jag säga, riktigt trött, det var den längsta och underligaste match jag varit på i hela mitt liv.

hedesunda-valbo

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.