Totaldiss – Mc Donalds

Bortamatch idag igen, mot Hudiksvall i Lindefallet. Lindefallet är inte stort, ja man kan säga att det är en håla men dom har en hockeyhall 😋

Matchen slutade med vinst 8-2 👌👏👊

hudik-valbo

På väg hem stannade vi på Mc Donalds i Söderhamn. Donken är inte min favorit men ibland får man offra sig.

Jag gillar att man kan beställa och betala själv men idag var det mycket som avvek från standard så jag ställde mig i kö istället. När det är min tur säger människan att jag inte får beställa där. Jag MÅSTE beställa vid automaten. Helt sjukt!!!

Tjejen i kassan kommer ut och hjälper mig och jag skulle ha cheeseburgare utan ketchup, cola utan is, 2 6-pack nuggets men inte hela mål m.m. typ tusen knapptryckningar.

Gick ju bra när jag fick hjälp och jag tackade så mycket för hjälpen. Så får vi vår bricka och där ligger en garlic-dip. Den hade jag inte beställt, jag beställde ingen dip alls men Tex ville ha en cheese-dip så jag bad om en sån istället. Nej säger killen bakom disken. Det står ingen dip på kvittot. Ja men det ingår ju en dip i nuggetsmålet så jag vill ha en cheese. Nej säger han, det står ingen dip på kvittot. Då klev en annan tjej emellan och gav mig dipen som jag faktiskt indirekt hade betalat för.

Tex beställde också cheeseburgare och min var uppmärkt ”UTAN ketchup”. Tror ni den var utan ketchup?? Frågade Tex om det var ketchup på hans för dom kunde ju ha blandat ihop dom. Han hade ketchup…… fram till kassan och fick säga till om en ny. Så tar jag colan – utan is. Tror ni den var utan is??? Nej, halva muggen var full med is.

Men Gaaahhh!!!! Så irriterande! De få gånger jag köper Mc Donalds är det alltid nåt som är fel. Ska det vara så svårt att göra rätt? Jag fick hjälp att beställa så det var inte mitt fel.

Ska aldrig mer äta på Donken, skitställe!

mc-donalds

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.