I almanackan

Slår väl aldrig fel. Ska försöka boka in ett kalas för syrrans tjejer men är det inte det ena så är det det andra. Jag hade önskemål om en onsdag då det är enda träningslediga dagen för Anton. Ja men jättebra, vi tar den 14 juni. Var bara det att vi missade den lilla detaljen att det är skolavslutning. 

Vi tar onsdagen efter då. Ja men då är Antons träning flyttat till onsdag eftersom det är midsommarafton på fredag. Inte lätt att få till det men vi kör onsdag ändå och vi får bli lite sena helt enkelt. 

Och apropå almanackan så hade Tex och jag bestämt att vi skulle ut på promenad i dag.  Vi hann bara utanför dörren så började regnet falla. Vi tog spåret så fick vi träden som skydd. Det blåste kottar och annat bös från träden men vi gick 😊 och kände oss riktigt nöjd när vi kom hem igen.

I spåret en solig dag….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.