Hysterisk!

Alla som känner mig vet att jag packar VÄLDIGT sent och att jag är katastrofdålig på uppgiften.

Så även idag…. kl 19 hade jag i alla fall stoppat ner några solkrämer i en plastpåse. (vi åker i natt)

Nästa grej blev skor. Vi har en garderob i hallen där vi kastar in skor i en enda röra. Jag brukar bara ha säsongens skor där så jag flyttar upp och ner mellan hallen och förrådet i källaren beroende på årstid. 

Tyckte väl att sommarskorna skulle ligga i hallen nu och det gjorde många men inte de jag skulle ha just nu. Ner i källaren och där låg dom naturligtvis inte heller. Letade hysteriskt mest överallt och blev alldeles svettig. Sist jag hade dom var när vi var på Cypern i höstas. 

Efter många om och men hittade Tex skorna – i badväskan – i byrån – i källaren 🙄

Har väl aldrig i hela mitt liv lagt ett par skor där men tydligen tyckte jag att det var ett bra ställe just då 😋

Kreta, here we come!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.