Glad Midsommar!

Upp mitt i natta och iväg till Arlanda. Kaos på Arlanda, jag tror halva Sverige skulle flyga just idag, just samma tid som oss. Incheckningsmaskinerna funkade inte, världens längsta köer men det gick bra ändå och vi kom i väg i rätt tid.

Landade på Kreta vid lunch. Min väska kom typ sist av alla. Kändes lite konstigt eftersom Tex kom jättetidigt och dom brukar komma ungefär samtidigt när man checkar in ihop.

Väl framme på hotellet såg jag att kodlåset stod på 3 lika siffor, inte alls som jag lämnat dom. Öppnade väskan och insåg att dom har sökt igenom den så det var därför den kom sist 😱 känns så där faktiskt. 

Vi åt lunch, spenderade några timmar vid poolen och tog en promenad på stranden. Riktigt varmt, svettvarmt och det är man inte direkt van vid. 

Alla önskar Glad Midsommar och så även vi. Inte för att vi firat den men ändå 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.