Vi sitter i samma båt

En stor anledning till att Katta kom just i helgen som var är att hon också har haft bröstcancer. Hon kom före min operation så jag fick se in real hur det faktiskt kommer att bli.

Vi sitter i samma båt och ingen behöver ro. Det är bara att åka med. Vill egentligen inte alls att vi ska sitta i samma båt men nu gör vi det och det är jag glad för 😘

Katta fick också ta bort hela bröstet och det gjorde hon i april. Jag fick titta på henne (med kläder på) och gissa vilket bröst som var vilket. Kunde absolut inte se nån skillnad så jag fick känna. Kunde absolut inte känna nån skillnad heller. 

Så tog hon ur silikonprotesen. Protes – men fy vilket fult ord.

Den kändes ganska stor och tung men ändå verklig på nåt sätt. Inte hård och fast utan lite mjuk och ”hängig”.

Det är klart det ser lite konstigt ut när det är platt på ena sidan. Man ska ju liksom ha 2 bröst men nog kan jag leva med bara ett för den här ruttentutten vill jag inte ha. Dessutom tror jag alla tycker om mig lika mycket oavsett om jag har ett eller två 😍

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *