Vecka 2 av min första behandling

Den här veckan är kroppen som mest ”nere” för att nästa vecka bli starkare igen. Man är alltså väldigt infektionskänslig och ska undvika folksamlingar, sjuka människor och kanske inte gå på Köpis en lördag. OM jag får feber 38,0 eller mer måste jag ringa sjukan på en gång. Det blir alltså 1177 om det är kväll eller helg. 

Jag har fått en ”ifall jag blir sjuk remiss” till provtagningen så allt går fortare.

På söndag skulle jag egentligen åka till Uppsala och gå på Pernilla Wahlgrens Kort Glad och Tacksam. Jag törs inte riskera det så jag hoppas nån annan vill ha min biljett. Skulle jag åka hamnar jag garanterat vid någon som sitter och hostar mig i baknacken. Inte värt!

Jag mår bra förutom att jag haft min vanliga, trökiga huvudvärk i 2 dagar. Börjar känna mig som en soffpotatis men det är jag ju annars också är jag har huvudvärk. 

Har pratat med Katta i telefon i 2 timmar så jag skyller på henne att jag inte fick nåt gjort innan Tex kom hem 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.