Tiden går

Dagarna går fort, jag har snart varit hemma i 2 månader. Kan inte fatta det…

Huvudvärken släppte och nu har jag minsann gjort betydligt mer på dagarna. Städat undan i köket x flera, dammsugit, lagat mat, tvättat, jobbat och promenerat. Promenad VARJE dag och vi har hittat en bra runda som är 3.6 km. Vissa dagar är skönare än andra. Idag blåste snön rätt i fejan halva vägen.

Det sårar fortfarande under armen. Börjar bli jäkligt less på det. Dessutom kluckar det och låter vilket är riktigt obehagligt men det är helt normalt och det kan hålla på i flera veckor 😫

Den där lymfsträngen är också lite trökig men det känns bättre när jag stretchar.

För övrigt mår jag bra, kan bli lite trött på eftermiddagen men inte så jag sover nåt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.