Soft gym och återbruk

Trots att Milla och jag har bestämt att vi inte ska handla en massa onödigt i år. Eller så här är det, jag har bestämt att varken Milla eller jag ska handla en massa onödigt i år 😅😅 åkte vi till stan en sväng. 

Jag köpte bara ett baslack och ett sånt behövde jag verkligen. 

På eftermiddan kom Lena och mamma. Vi körde ett soft gympass i  mitt träningsrum 💪 Grymma mamma, snart 78 år. Går med stavar varje dag 30 min och med Svante 2-3 ggr på det. Hon gick på gym i många år men tröttnade när hon var typ 71. Nu är hon igång och vi kör igen nästa söndag 💪👌 och då blir det inte lika soft 🤗

Återbruk är ju populärt nu och både Lena och mamma tjänade på besöket hos mig. Helt sjukt att man hittar 3 st nagellack med exakt samma märke och färgkod 🙄 Tydligen en färg som jag fastnat för så vi fick ett varsitt och dessutom hade jag ett par mysbrallor som jag inte gillar men som passade mamma perfekt så dom följde med henne.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.