Vad händer??

I måndags, exakt 3 veckor efter min undersökning kom brevet i lådan. Trots att jag redan visste svaret så kändes det bra att få det på pränt.

I måndags kväll satt jag länge och väl i soffan under filten innan jag störtade iväg till Farmec på styrkepass. Skönt ändå när man är klar men det kändes extra tungt?!

Fick svaret tisdag morgon då jag vaknar och är dyngsnorig 😔 

Onsdag hade jag tagit ledigt för att följa med Katta till Uppsala på operation. Kändes skittaskigt att behöva boka av men jag skulle nog tycka att det var värre om jag åkt och sen smittat ner henne. Nog att läka av operation. Det blev en ledig dag hemma istället, tog dock en promenad med Tex. Riktigt skönt. -7 grader men jag glömde snorpapper hemma så jag snörvlade hela vägen.

Idag fick jag lunchsällskap av Malin 😍 Vi åt sopplunch i Hemlingbystugan. Tycker faktiskt att ni ska åka dit om ni inte varit där. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *