Promenadkö :/

Syrran, mamma, Svante och jag bestämde att vi skulle ta en promenad tillsammans. Vi tog Hemlingby för ingen av oss har gått där på evigheter. Jag brukar tycka att det är harmoniskt och avkopplande att promenera. 

Men fy fan, det här var allt annat än harmoniskt och avkopplande. I spåret var det ungefär som när jag åker hem från jobbet vid 4. Hur mycket folk som helst. Det var bara att hålla undan eller gå på och jag var fan i vägen överallt 😂

Dessutom var det isigt och halt på många ställen. Har dom inga som sköter om spåren längre?! 

Kommer absolut inte att åka dit fler gånger. Vi åkte hem till Järvsta och medan mamma fixade lunch tog Lena, Svante och jag ett varv runt byn och gud vad lugnt och skönt det var 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.