Vitt ute, vitt inne

Jaha men då kom vintern tillbaka. Det har snöat mest hela dagen. Jag har inte gjort så jättemycket. Blir lite lat ibland och det får man vara. Jag gjorde ett ryck i tvättstugan och bytte gardiner i köket. 

Nu ersattes dom röda julgardinerna med vita vårgardiner eller vintergardiner 😁 Det är vitt ute och vitt inne.

Såg en period av sista seriematchen för säsongen. Nu väntar kval för att stanna kvar i J18 Elit. Dagens match mot Falun var betydelselös och Valbo förlorade med 3-2.

Som jag har väntat på att Josefine skulle komma hem från sin superlånga 2-månaders semester så vi fick träna Soma Move igen. Typiskt att det skulle krocka med matchen men jag har verkligen saknat det så jag valde att träna idag. Svettskönt!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.